Buddha to Buddha nieuws

Buddha to Buddha nieuws van Boumanonline

Door: Boumanonline  13-02-2009
Trefwoorden: Buddha, Batul, Jady,

Buddha to Buddha JwalaSieradenmerk Buddha to Buddha presenteerde onlangs haar nieuwste modellen in de volwassenen collectie. De meest in het oog springende nieuwe armbanden zijn toch wel de Jady XL, Jady en Jady small. Dit model werd eind vorig jaar geïntroduceerd in de Buddha to Buddha Junior collectie. Dit model was direct zo populair dat er besloten is om de armband in drie verschillende groottes te maken.

Ook nieuw in de collectie zijn de Jwala, een brede dubbele gourmet schakel en de Triple Batul. Deze laatste armband is de overtreffende trap van de Batul XL, nog groter, nog breder, nog mooier. Voor heren zijn er ook nieuwe modellen gemaakt, de Ekant, een variant op de Joost met ronde glimmende platen op de buitenkant en de Edward. Een revolutionair ontwerp met een dubbele schakel die met tussenruimte op elkaar zijn geplaatst.

Ook in de Buddha to Buddha Junior collectie is nieuws te ontdekken, de armbanden worden vanaf nu ook geleverd op 18cm. De Buddha to Buddha Junior lijn was puur bedoelt voor kinderen tot 12 à 13 jaar. Maar ook volwassenen waren bijzonder gecharmeerd van de Juniors, de smallere uitvoering maakt het bijvoorbeeld mogelijk om drie verschillende Buddha armbanden naast elkaar te dragen.

De collectie van Buddha to Buddha Junior
De collectie van Buddha to Buddha

Trefwoorden: Batul, Buddha, Jady, Jwala,