Tendence, de nieuwe trendtopper van BoumanOnline

Tendence, de nieuwe trendtopper van BoumanOnline van Boumanonline

Door: Boumanonline  24-06-2009
Trefwoorden: Horloge, Tendence

Als je denkt alles gezien te hebben op het gebied van hippe horloges heb je het grondig mis! Het nieuwe Italiaanse merk Tendence verrast namelijk de meest doorgewinterde fashionista's met opvallende horloges, voorzien van een driedimensionale - in een hoek van 45 graden geplaatste - wijzerplaat met cijfers die wel lijken te zweven. Wie kan deze uitgebreide collectie horloges weerstaan?

Kenmerkend zijn de XL wijzerplaten, kronen en opvallende combinaties van verschillende materialen. Samen met de kleurrijke varaties garanderen ze een markant uiterlijk van de horloges die al van afstand een ware blikvanger zijn. Deze eyecathers in de meest uiteenlopende kleurnuances combineer je met vrijwel elke outfit. Zelfs als enig accessoire bij een neutrale kledingstijl staat Tendence garant voor succes.

Tendence is pas sinds een jaar op de markt maar kan nu al rekenen op een grote vaste schare accessoire- en horlogefans. Wereldwij wordt de collectie van Italiaanse origine zeer goed gewaardeerd. Met kastdiameters van 41 tot 50 millimeter verleiden de riante horloges met name mensen die hun grenzen durven te verleggen. "Bigger is Better" luidt immers het credo voor 2009, vooral wanneer het om horloges en sieraden gaat. De collectie van groot formaat is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, dus deze unisex horloges kunnen ook naar hartelust worden uitgewisseld. Stoer, elegant en tegelijkertijd enorm trendy. Tendence is absoluut voor trendsetters die niet bang zijn om op te vallen en hoge ogen te gooien.

Alle horloges van Tendence zullen vanaf medio juni via het internet te bestellen zijn bij BoumanOnline, de internetwinkel van Bouman Juwelen Culemborg.

Officiële Tendence Website

Trefwoorden: Horloge, Tendence