Thomas Sabo

Thomas Sabo van Boumanonline

Door: Boumanonline  06-03-2009
Trefwoorden: Sieraden, Online, Zilver

Het grootste nieuws voor deze zomer komt van de Thomas Sabo Charm Club. De bedelmakers komen met een grote uitbreiding op de nieuwe collectie. Liefst 48 nieuwe bedels worden toegevoegd aan de toch al ruime collectie van ruim 500 verschillende charms.

De nieuwe bedels komen in nieuwe thema´s als Big City Lifestyle en Tropisch Eiland. Ook zijn er aanvullingen op de bestaande Walt Disney collectie met onder andere Tinkerbell, Bambi en Stampertje. Ook wordt er binnen de collectie een link gelegd naar het Summer of Love thema dat de Thomas Sabo Sterling Silver collectie deze zomer in zijn greep houdt. Er zijn bloemen, vredestekens en nog veel meer...

Thomas Sabo is nog niet klaar met ons te verrassen, in Munchen werden ook nieuwe Thomas Sabo Charm Club accessoires gepresenteerd. Er zijn nu horloges, gemaakt van Sterling zilver waarbij het mogelijk is om aan de band, uw bedels te bevestigen. Ook zijn er tasjes geintroduceerd, deze kunnen om de nek worden gedragen als een collier, aan de voorzijde zit een Charm Drager waaraan dan weer drie bedels kunnen worden bevestigd.

Thomas Sabo Bedels

Trefwoorden: Bedel, Online, Sieraden, Zilver