Ineke Geleijns Pianiste, coach en workshopleider

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oostersingel 19 , 4101 GG Culemborg, Gelderland
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Ineke Geleijns Pianiste, coach en workshopleider

Vanuit La Sopera organiseert en realiseert pianiste en workshopleider/coach Ineke Geleijns talloze activiteiten. Op professionele wijze weet Ineke collega's uit haar vakgebied (muziektheater) te verbinden met haarzelf en aan haar publiek dmv workshops, theatervoorstellingen, een jaarlijkse 'Summerschool', concerten, optredens, en andere projecten. Centraal staan: delen van vakkennis met veelal jong talent en gevorderde amateurs, enthousiasme en een grote liefde voor het werken in groepen aan een vooropgesteld doel zoals een voorstelling, presentatie of optreden.

Als workshopleider en pianiste/repetitor is Ineke verbonden aan grote instituten als De Nationale opera, Het Concertgebouw en Opera2day.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/LaSopera/

Categorieën: Artists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ineke Geleijns Pianiste, coach en workshopleider in Oostersingel 19, Culemborg Gelderland 4101 GG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Culemborg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Culemborg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Culemborg Gelderland, 4101 GG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228862]