Horecatraining, oesters openen

Door: Oesterman (Zilt en Zalig)  17-10-2013
Trefwoorden: Restaurant, Hotel, Masterclass

Oesters zijn al jarenlang de expertise van Zilt en Zalig. Kennis van de oester, kwaliteit en diversiteit vinden wij belangrijk. Door ter plekke voor gasten deze zilte delicatesse van de kust te openen zien wij van dichtbij hoeveel waarde de gast hieraan hecht. Wij zien en horen hoe de consument durft, proeft, vragen stelt en kwaliteit eist. Bij het proeven van een oester willen zij even terug naar die fijne vakantieherinnering, ogen gaan dicht en een glimlach verschijnt! Om die glimlach te verspreiden hebben wij dan ook een training opgezet voor personeel van horecagelegenheden. De training van Zilt en Zalig draagt bij aan de inspiratie voor personeel. Zij zullen door de oesterman een andere manier van werken ervaren die perfect is door te voeren naar de gast. Hieronder vind je de omschrijving van de training, deze bieden wij door heel Nederland en België aan op locatie. Zilt en Zalig training: Theorie uitleg oesters openen Praktijk oefenen oesters openen Smaakverschillen, proeven Geschiedenis en filosofie oesterkwekers Presentatie aan gast Advies oester/drankcombinaties, harmoniseren Minimale deelname: 10 deelnemers Kosten per deelnemer: € 85,00, excl. btw/kilometervergoeding Trainingsdatum: in overleg Duur van de training: 3 uur

Trefwoorden: Hoe open je oesters?, Horeca Personeel, Horecatraining, Hotel, Masterclass, Restaurant, Training horeca,

Contact Oesterman (Zilt en Zalig)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Oesterman (Zilt en Zalig)

Oesters tijdens SAIL 2015 van Oesterman (Zilt en Zalig) thumbnail
09-08-2015

Oesters tijdens SAIL 2015

Oesterparty tijdens SAIL2015 in Amsterdam OP de Jan Schaeferbrug, Javakade. Donderdag 20 augustus van 14:00 tot 17:00


Outdoor Catering en Seafood BBQ... Too hot for inside cooking! van Oesterman (Zilt en Zalig) thumbnail
28-11-2014

Outdoor Catering en Seafood BBQ... Too hot for inside cooking!

Outdoor Catering en Seafood BBQ!! Too hot for inside cooking. Vraag naar onze mogelijkheden.


Oesterman van Oesterman (Zilt en Zalig) thumbnail
02-01-2014

Oesterman

De oesterman van Zilt en Zalig is een perfecte entertainer voor uw gasten van een bruiloft, borrel, opening, beursstand, evenement


17-10-2013

De oesterman van Zilt en Zalig op locatie door heel Nederland en Belgie

De oesterman op locatie door heel Nederland en België. hoe werkt het? Vooraf nemen we door wat voor soort gelegenheid


Oesterproeverij-/Oesterworkshop is bij Zilt en Zalig gecombineerd in een... Oesterfeestje! van Oesterman (Zilt en Zalig) thumbnail
17-10-2013

Oesterproeverij-/Oesterworkshop is bij Zilt en Zalig gecombineerd in een... Oesterfeestje!

Oesterproeverij Proef, Proost, Lach, Vier, (K)oester en Geniet samen met vrienden collega´s of familie. Breng mensen bij elkaar en organiseer


Oesterproeverij met oesterman van Zilt en Zalig in de Telegraaf van Oesterman (Zilt en Zalig) thumbnail
03-10-2009

Oesterproeverij met oesterman van Zilt en Zalig in de Telegraaf

Het is oestertijd! Felix Wilbrink
"En in deze oester overheersen houttonen.” Marcus van den Noord, ofwel Zilt & Zalig, aan het werk. Ik zag hem op de Pure markt in Amsterdam en later was hij een van de vonken van de Smaakparade. Zijn enthousiasme voor oesters is aanstekelijk. We hadden ook een gesprek in de Schaapskooi, waarvan het filmpje nog op deze site te zien is. Daar haalt hij zonder enige moeite een meneer over om z