Kimera kinderkleding nu exclusief verkrijgbaar bij Pimp Your Kids

Kimera kinderkleding nu exclusief verkrijgbaar bij Pimp Your Kids van Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

Door: Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding  02-11-2007
Trefwoorden: Kinderkleding

Nu exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Pimp Your Kids: het kinderkledingmerk Kimera uit Denemarken. Het merk Kimera is gebaseerd op een figuur uit de oude Griekse mythologie, Chimaera. Dit was een wezen dat was samengesteld uit meerdere beesten. De Chimaera werd meestal afgebeeld met het hoofd van een leeuw, het lichaam van een geit en de staart van een slang.

Kimera heeft zijn eigen Kimera's getekend - 4 gekke monsters die het ene moment heel erg lief zijn en het andere moment verschrikkelijk ondeugend. Bovendien kunnen ze veranderen van uiterlijk en van kleur. Qua prints en kleuren doet het denken aan het merk Oilily.

De Kimera's hangen aan de kleding, zodat de kinderen ermee kunnen spelen. De collectie is uniek in het feit dat de ontwerpen en de kleurrijke motieven op de stof - die altijd de de dieren verbeelden - zelf zijn ontworpen en getekend. De brochure met de collectie erin is niet alleen een brochure, maar ook een stripboek met een verhaal over de Kimeras in het Kimera koninkrijk. (helaas alleen beschikbaar in het Deens)

Een aantal kledingstukken zijn aan 2 kanten te dragen en dat is met elke collectie zo. De maten die Pimp Your Kids verkoopt lopen van maat 98 t/m 128.

Hierbij stel ik u voor aan de 4 Kimera monsters:

  • Betty Bubblebear: Betty is een combinatie van een bruine beer uit Alaska en een blije honingbij. Ze kan vliegen is heel erg sterk. Zo sterk dat ze 10 keer haar eigen gewicht kan tillen. Betty is dol op eten en haar favoriete eten is zoete honing. Als ze ondeugend is kan ze lichtflitsen en onweer maken en het hele Kimera Kingdom doen oplichten.
  • Ricky Rhinospid: Ricky is een combinatie van een Afrikaanse neushoorn en een spin. Hij is de Kimera sportkoning en is erg behendig en sterk. Veder is hij erg eigenwijs, wil graag zijn zin en geeft niet gauw op. Als hij op zoek is naar succes wil je niet in de weg lopen. Pas op! Hij kan gevaarlijk zijn....
  • Laura Ladyhorse: Laura is een combinatie van een wild prairiepaard en een lieveheersbeestje. Ze is altijd in beweging, is dol op snelheid en is graag buiten. Bovendien is ze dol op grapjes maken en lacht graag. Ook is ze dol op vliegen en droomt ervan om astronaut te worden. Als ze stout is, kan ze gaat bijten en schoppen en haar ogen schijnen helderder dan de sterren aan de hemel.
  • Conrad Crocoant: Conrad is een combinatie van een gevaarlijke moeraskrokodil en een hard werkende bosmier. Hij heeft de gevaarlijkste beet van de hele wereld en is een ster in speerwerpen. Wanneer hij verandert naar de gevaarlijk en ondeugende modus, veranderen zijn ogen naar laserstraal rood zodat hij kan zien in het donker. Hij verstopt zich onder dekbedden en plast op zijn vijanden. Wat een boefje!

Verder kun je er merken kopen als: Smafolk, Me Too, Moonkids, Lipfish, Rockabye-baby, Vers, Inch Blue, Shirtje, Babybanz, Birdy Nam Nam en nog veel meer!

Pimp Your Kids is dé winkel om je kids op te leuken! Wil je eens wat anders? Dan moet je zeker een kijkje gaan nemen op de website: http://www.pimpyourkids.com

Trefwoorden: Kinderkleding

Contact Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share