Nieuw binnen bij Pimp Your Kids: Duns Sweden spring/summer 2009

Nieuw binnen bij Pimp Your Kids: Duns Sweden spring/summer 2009 van Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

Door: Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding  29-04-2009
Trefwoorden: Kinderkleding, Babykleding, T-shirt

De lente/zomer collectie van het hippe merk Duns Sweden in binnen en staat online. De kleding is gemaakt van 100% biologisch katoen, dat is wel zo prettig voor mens en milieu. Er worden namelijk geen schadelijke stoffen gebruikt tijdens de teelt en de produktie.

De lente/zomer collectie heeft weer prachtige kleuren en geweldige prints zoals: vissen, lieveheersbeesten, zonnetjes, groenten en meer. Er zijn t-shirts, boxpakken, jurken, leggings en rompers.

Duns Sweden heeft deze collectie iets nieuws: overslag rompers en leggings/broekjes voor prematuren. De kleding is beschikbaar maat 38, 44 en 50. Zij spelen hiermee in op de vraag naar hippe kleding voor de aller aller kleinsten. Ook deze kleding is gemaakt van 100% biologisch katoen en de drukkers zijn nikkelvrij. Helemaal veilig dus.

Wij kunnen helaas niet bijbestellen, dus op =op!

Verder kun je er merken kopen als: Moonkids, Smafolk, Lipfish, Nanoou, Inch Blue, Babybanz, Duns Sweden, Kimera, Sprout Kingdom, Plastisock en nog veel meer! Nu ook Plastisock en Smafolk voor mama.

Pimp Your Kids is dé winkel om je kids op te leuken, met de leukste merken uit Scandinavië en omstreken! Wil je eens wat anders? Dan moet je zeker een kijkje gaan nemen op de website: http://www.pimpyourkids.com  

 

Trefwoorden: Baby Paws, Babykleding, Babypaws, Biologisch Katoen, Boxpak, Duns, Duns Sweden, Effen Legging, Jurk, Katvig, Kinderkleding, Kleedje, Kleertjes, Legging, Lipfish, Molo, Moonkids, Pimpyourkids, Plastisock, Prematuur, Romper, Smafolk, Snoffs, Sproutkingdom, T-shirt, Ubang,

Contact Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share