Nieuw binnen bij Pimp Your Kids: Lipfish herft/winter 2009

Nieuw binnen bij Pimp Your Kids: Lipfish herft/winter 2009 van Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

Door: Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding  16-07-2009
Trefwoorden: Kinderkleding, Babykleding, Jurk

24 juni 2009 - De nieuwe herft/winter collectie van het Zweedse merk LipFish is binnen en staat online.

De hippe baby- en kinderkleding van LipFish is elk seizoen vrolijk van kleur en heeft een velours beest op het shirt, boxpak of jurk. Dat is deze keer niet anders, wel is er een leuk space thema toegevoegd aan de collectie.

De jurken, boxpakken en longsleeves zijn er in de prachtige kleuren forest green, paars, rood, aqua, oranje en roze. Dit keer beesten als leeuwen, apen, honden, zebra's en ook raketten waar je een leuke foto in kunt doen en aliens. Volgende maand zal er nog een kleine aanvulling plaatsvinden.

Verder kun je er merken kopen als: Moonkids, Smafolk, Lipfish, Nanoou, Inch Blue, Babybanz, Duns Sweden, Sprout Kingdom, Plastisock, Baby Paws en nog veel meer!

Nu ook Plastisock en Smafolk voor mama.

Pimp Your Kids is dé winkel om je kids op te leuken, met de leukste merken uit Scandinavië en omstreken! Wil je eens wat anders? Dan moet je zeker een kijkje gaan nemen op de website:
http://www.pimpyourkids.com

 

Trefwoorden: Baby Paws, Babykleding, Boxpak, Duns Sweden, Jurk, Katvig, Kinderkleding, Kleedje, Kruippak, Lipfish, Longsleeve, Molo, Moonkids, Nanoou, Pimpyourkids, Plastisock, Smafolk, Zweden

Contact Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share