Nieuw merk online bij Pimp Your Kids: Birdy Nam Nam

Nieuw merk online bij Pimp Your Kids: Birdy Nam Nam van Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

Door: Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding  27-09-2007

Pimp Your Kids is offiecieël dealer van het leuke merk Birdy Nam Nam. Birdy Nam Nam is ontworpen door Jopie Biesters. Ze maakt orginele en opvallende kinderaccessoires met een eigen herkenbare stijl en grappige details. De kleuren zijn lekker uitgesproken en de ontwerpen zijn orgineel.

Pasgeborenen kunnen nog niet echt kleuren zien. Ze kunnen wel contrasten opmerken tussen bijvoorbeeld zwart en wit. Een baby kijkt dan ook graag naar ogen (het liefst die van zijn moeder uiteraard...).

Het merk Birdy nam nam heeft deze wetenschap meegenomen in de ontwerpen voor originele accessoires. De grote zwart-witte ogen van vogels en vissen kijken je verbaasd aan. Hun zacht vilten lijfjes in felle kleuren maken het echte eyecatchers voor groot en klein.

Alle ontwerpen worden met de hand gemaakt en houden zo hun authentieke uitstraling. Ze worden geproduceert volgens het principe van Home-industrie: in kleine ateliers wordt gewerkt aan de kleurrijke mobiles, orginele tassen en vrolijke slingers. Deze mensen profiteren van het succes en werken onder goede omstandigheden.

Doordat alles met oog voor detail is ontworpen en met de hand gemaakt, ben je verzekerd van een mooi en uniek product.

Kijk snel op de site, er staan nog meer leuke merken op zoals: LipFish, Ubang, Vers Vingino, Retour, Kidscase, Kidz-Art , Inch Blue, BabybanZ en nog veel meer: http://www.pimpyourkids.com


Contact Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share