Nieuw merk online bij Pimp Your Kids: Vers

Nieuw merk online bij Pimp Your Kids: Vers van Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

Door: Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding  13-09-2007
Trefwoorden: Longsleeve, Hoodie

Pimp Your Kids is sinds september 2007 officiëel dealer van het Nederlandse merk Vers. Het idee van Vers is om het speelse van het kind te combineren met leuke kinderkleding en producten. Wat vinden kinderen nou leuker dan knutselen en plakken? Kinderen kunnen met behulp van speciale badges hun eigen trui of shirt versieren met allemaal figuren en teksten. Deze badges zijn kindvriendelijk en van milieuvriendelijk materiaal. Er zijn diverse pakketjes beschikbaar met flitsende badges. Spaar jij ze allemaal?

De badges kunnen zich hechten op een zacht vlak op de trui of het shirt. Hiermee heb je dus een soort stickereffect op de kleding. Bij Vers zijn de producten educatief en willen ze kinderen ook creatief stimuleren. Met de bijgeleverde letters kunnen woorden gemaakt worden op de trui of het shirt en met de (los verkrijgbare) plaatjes kan de trui of het shirt versiert worden. En wil je wat anders, dan begin je toch gewoon weer opnieuw! Kom op en pimp je shirt!

Nu beschikbaar: hoodies, longsleeves en badges!

Kijk snel op dé site om je kids op te leuken! Er staan nog meer leuke merken op zoals: LipFish, Ubang, Vingino, Retour, Kidscase, Kidz-Art , Inch Blue, BabybanZ en nog veel meer: http://www.pimpyourkids.com

Trefwoorden: Hoodie, Longsleeve

Contact Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share