Nieuw online: Moonkids herfst/winter 2008

Nieuw online: Moonkids herfst/winter 2008 van Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

Door: Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding  19-08-2008
Trefwoorden: Webwinkel, Kinderkleding, Babykleding

De herfst/winter collectie van Moonkids is binnen en inmiddels online. Moonkids is een te gek merk met een knipoog naar de jaren 70. Lekker retro dus!

Dit seizoen zijn er leuke retro blousjes voor zowel jongens als meisjes, broekjes, jurjes, rokjes, overall en nog veel meer. Alles is leuk met elkaar te combineren. De a-dress staat leuk met de gestreepte longsleeve eronder en de bijpassende gestreepte broek. Lekker als het wat frisser is. Dezelfde longsleeve en broek zijn ook erg leuk voor een jongen. Dat is het leuke aan Moonkids: veel van de kleding is uniseks.

Verder verkopen we merken als: Vers, Kidorable, Inch Blue, Babybanz, Birdy Nam Nam, Moonkids, Smafolk, Me Too, Ubang, Lipfish en nog veel meer!

Pimp Your Kids is dé winkel om je kids op te leuken! Wil je eens wat anders? Dan moet je zeker een kijkje gaan nemen op de website:
http://www.pimpyourkids.com  

Trefwoorden: Babykleding, Broek, Jumpsuit, Jurk, Kinderkleding, Lipfish, Longsleeve, Moonkids, Nanoou, Overall, Overhemd, Rok, Romper, Smafolk, Soulpak, Ubang, Webwinkel, Zweden, Zweeds, Zweedse,

Contact Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share