Nu online bij Pimp Your Kids: de herfst/winter collectie van Lipfish

Nu online bij Pimp Your Kids: de herfst/winter collectie van Lipfish van Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

Door: Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding  26-07-2008
Trefwoorden: Webwinkel, Kinderkleding, Groen

Nu online: de herfst/winter 2008 collectie van Lipfish. Er staan weer een boel leuke longsleeves, boxpakken en jurkjes in frisse kleuren met velours beesten met loshangende poten of staart online. Dit keer zijn het schapen, olifanten, giraffen en kikkers. De kleding heeft een hoge knuffelfactor!

Nieuw in de collectie zijn de rugzakjes van velours met een kikkersnoet op het klepje en loshangende poten aan de onderkant. Ze zijn beschikbaar in het roze (cherry) en aqua. Lekker zacht!

Kijk ook eens op de site voor andere leuke merken zoals: Vers, Kidorable, Inch Blue, Babybanz, Birdy Nam Nam, Moonkids, Smafolk, Me Too, Ubang, Lipfish en nog veel meer!

Pimp Your Kids is dé winkel om je kids op te leuken! Wil je eens wat anders? Dan moet je zeker een kijkje gaan nemen op de website: http://www.pimpyourkids.com

Trefwoorden: Aap, Aqua, Babykleding, Boxpak, Giraf, Groen, Jurk, Kikker, Kinderkleding, Kruippak, Lipfish, Longsleeve, Moonkids, Nanoou, Olifant, Roze, Rugzak, Scandinavisch, Smafolk, T-shirt, Webwinkel, Zweden, Zweeds, Zweedse

Contact Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share