Smafolk kleding, in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Pimp Your Kids!

Smafolk kleding, in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Pimp Your Kids! van Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

Door: Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding  01-12-2007
Trefwoorden: Broek, Jurk, Romper

Het Deense baby- en kinderkledingmerk Småfolk is vanaf november 2007 verkrijgbaar bij Pimp Your Kids. Pimp Your Kids is op dit moment exclusief reseller in Nederland.

Småfolk, in het Nederlands: klein volk, is in 2005 gestart door de Deense dames Maria Granjean en Tana Kretzschmer en is sindsdien steeds groter geworden. Dat is ook niet verwonderlijk, want de kleding die ze ontwerpen is zo leuk omdat het vrolijk, een tikje 70's en erg kleurijk is. Je krijgt direct een glimlach op je gezicht bij het zien van de kleding. De Småfolk appel, tevens het logo, zie je steeds terug in de verschillende collecties.

De collectie bestaat  voor dit moment uit longsleeves, jurkjes, broekjes, rompers, boxpakjes, sokken, slabbers en luiertassen. Elke 3 maanden is er een nieuwe collectie beschikbaar. De kwaliteit is super

Verder kun je er merken kopen als: Me Too, Kimerea, Moonkids, Lipfish, Rockabye-baby, Vers, Inch Blue, Shirtje, Babybanz, Birdy Nam Nam en nog veel meer!

Pimp Your Kids is dé winkel om je kids op te leuken! Wil je eens wat anders? Dan moet je zeker een kijkje gaan nemen op de website:
http://www.pimpyourkids.com

Trefwoorden: Baby- En Kinderkleding, Boxpak, Broek, Jurk, Longsleeve, Romper, Smafolk, Småfolk

Contact Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share