Voorjaar/zomer collectie 2008 Lipfish online bij Pimp Your Kids

Voorjaar/zomer collectie 2008 Lipfish online bij Pimp Your Kids van Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

Door: Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding  19-01-2008
Trefwoorden: Romper, Kikker, Aap

Nieuw online bij Pimp Your Kids: de voorjaar/zomer collectie van Lipfish. De collectie is ook dit keer weer knuffelbaar, vrolijk en kleurrijk. De Lipfish kleding is gemaakt van zware kwaliteit katoen met een velours beest erop met loshangende poten of staart. Kids zijn hier dol op, zo hebben ze altijd een knuffel bij de hand.

Dit keer is er meer aan de meisjes gedacht. Er zijn nu ook roze t-shirts en 3 verschillende kleuren jurkjes aan de collectie toegevoegd. Verder zijn er leuke t-shirts, rompers met korte mouwen en boxpakjes met korte mouwen en pijpjes bijgekomen. De longsleeves blijven ook beschikbaar, alleen het bruine shirt met de slang is niet meer te bestellen.

De kleding van Lipfish is verkrijgbaar in de maten 50-56 t/m 110. Een uitzondering hierop zijn de rompers, deze zijn verkrijgbaar in de maten 50-56 t/m 74-80 en de boxpakjes, deze zijn verkrijgbaar in de maten 50 t/m 80.

Verder kun je er merken kopen als: Smafolk, Kimerea, Moonkids, Me Too, Rockabye-baby, Vers, Inch Blue, Shirtje, Babybanz, Birdy Nam Nam en nog veel meer!

Pimp Your Kids is dé winkel om je kids op te leuken! Wil je eens wat anders? Dan moet je zeker een kijkje gaan nemen op de website: http://www.pimpyourkids.com

Trefwoorden: Aap, Boxpak, Giraf, Kikker, Krokodil, Lipfish, Longsleeve, Romper

Contact Pimp Your Kids, Baby- En Kinderkleding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share