Silca Botsabsorbers: Creëer Veiligheid, Gebruik Multifunctionaliteit

Silca Botsabsorbers: Creëer Veiligheid, Gebruik Multifunctionaliteit van Silca Traffic Systems Europe

Door: Silca Traffic Systems Europe  04-06-2008

De Botsabsorbers van Silca Traffic Systems Europe B.V. (SBA-70 en SBA-100) zijn al langere tijd leverbaar. In basisuitvoering worden deze botsabsorbers voornamelijk ingezet als veiligheidskussen bij wegwerkzaamheden, afsluitingen en omleidingen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en toevoeging van beschikbare opties, ontstaan multifunctionele units. Zo zijn de machines behalve als botsabsorbers voor 70 of 100 kilometer snelheden, ook direct inzetbaar als informatiewagens en en snelheidsdetectie- en waarschuwingssystemen.

-Nieuwe displaytechnieken-
Door toevoeging van een full-color display op het basismodel vergroot u de mogelijkheden en inzetbaarheid van de botsabsorber. Een groot display is beschikbaar voor het weergeven van eenvoudig zelf te programmeren teksten en het tonen van afbeeldlngen zoals dat ook mogelijk is op tekst- en informatiewagens.

-Snelheidsdetectie-
Met onze radarmodule is het mogelijk om de snelheid van weggebruikers te controleren en deze te tonen op het display. B ij overschrijding van de maximum snelheid kunt u de weggebruiker waarschuwen en eventueel de hoogte van de boete vermelden.

Kies uit beschikbare opties op het basismodel botsabsorber: full-color display en snelheidsradarinformatie. Daardoor kunt u uw botsabsorber optimaal gebruiken en ook als informatiewagen inzetten.

Creëer veiligheid, gebruik multifunctionaliteit!


Contact Silca Traffic Systems Europe

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share