Silca helpt Dover Verkeersmaatregelen in een nieuw jasje...

Silca helpt Dover Verkeersmaatregelen in een nieuw jasje... van Silca Traffic Systems Europe

Door: Silca Traffic Systems Europe  06-01-2009

Dover Verkeersmaatregelen uit Geldermalsen heeft Silca Traffic Systems Europe b.v. in de arm genomen om een groot deel van hun wagenpark onder de loep te nemen. Er heeft in de afgelopen twee maanden een revisie-operatie plaatsgevonden waarbij in totaal negen actiewagens onder handen van de werkplaats-specialisten geweest zijn. De wagens zijn onder andere voorzien van nieuwe poedercoating, leidingen, slangen en uitgerust met nieuwe LED-lampen en staan daardoor zowel technisch als in uiterlijk weer helemaal als nieuw gebruiksklaar. Tevens is de vloot van verkeersinformatiewagens ook nog uitgebreid met twee gloednieuwe Silca  actiewagens.

Behalve de revisie-operatie en aanschaf van de nieuwe actiewagens heeft Dover de keus gemaakt om het volledige wagen- en machinepark door Silca te laten voorzien van het Quicktrace systeem. Met behulp van deze geavanceerde techniek heeft men voortaan 24 uur per dag online toegang, inzicht en controle. Het Quicktrace systeem geeft de beschikking over locaties en ritregistratie van apparatuur en wagens en kan desgewenst ingezet worden om op afstand machines aan te sturen, te controleren en te bewake. Bij storingen kan men snel en adequaat reageren. In totaal zijn circa 30 van deze systemen geleverd en geinstalleerd.
Met de revisie van actiewagens en de toevoeging van de Quicktrace-installaties kan Dover in een nieuw jasje de weg op en de toekomst tegemoet.


Contact Silca Traffic Systems Europe

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share