Silca levert vloot van 16 mobiele tekstkarren aan Hoka Verkeerstechniek

Silca levert vloot van 16 mobiele tekstkarren aan Hoka Verkeerstechniek van Silca Traffic Systems Europe

Door: Silca Traffic Systems Europe  09-09-2008

Silca Traffic Systems Europe b.v. heeft van Hoka Verkeerstechniek de opdracht ontvangen voor de levering van 16 mobiele tekstkarren. Silca is de grootste leverancier van mobiele verkeersinformatiesystemen die gebruik maken van zon- en windenergie, (één van de bijzondere mogelijkheden op deze 16 tekstkarren), in Nederland en binnenkort naar verwacht zelfs binnen heel Europa.

De aangekochte informatiepanelen zijn op afstand bedienbaar zodat op elk gewenst moment een aangepaste tekst zichtbaar gemaakt kan worden. De wagens zullen worden ingezet bij informatievoorziening van verkeer langs de wegen. Tevens zijn deze tekst karren prima geschikt om bezoekers van evenementen informatie te verschaffen.

De levering van de totale vloot van 16 tekstkarren vindt gefaseerd plaats in een tijdsbestek van iets minder dan 2 maanden. De eerste machines zijn al direct ingezet bij de verkeers- begeleiding rondom de nieuwe tunnels van de A73 bij Roermond. De wagens zijn toegespitst op de wensen van Hoka en worden geleverd in de herkenbare blauw-gele kleur.

De mogelijkheden die Hoka Verkeerstechniek biedt in het aandragen van verkeersoplossingen, is met uitbreiding van de 16 Silca tekstkarren nog verder toegenomen.


Contact Silca Traffic Systems Europe

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share