Voet Personenvervoer BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Anthonie van Diemenstr 14 , 4104 AE Culemborg, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Voet Personenvervoer BV

Voet Personenvervoer is in haar huidige vorm voortgekomen uit de samenvoeging dan wel overname van vier kleinere regionale bedrijven, te weten Taxi Voet uit Beesd, Kool's taxibedrijf uit Culemborg, Taxi Mol uit Buren en Taxi den Besten uit Asperen.

De organisatie wordt centraal aangestuurd vanuit de hoofdvestiging op industrieterrein Pavijen in Culemborg. De nevenvestigingen fungeren enkel nog als standplaats voor voertuigen. Verreweg het grootste deel van het inmiddels 51 voertuigen tellende wagenpark is gestationeerd in Culemborg.

Onze branche van taxi- en groepsvervoer wordt de laatste jaren gekenmerkt door een sterk groeiende aandacht voor professionaliteit en kwaliteit. Spelers die hier niet in mee kunnen komen vallen op een pijnlijke manier door de mand. Opdrachten moeten worden teruggegeven aan opdrachtgevers, faillissementen zijn aan de orde van de dag en de media staan vaak bol van negatieve publiciteit over de branche.

Voet Personenvervoer behoort gelukkig tot de andere groep van bedrijven waarbij kwaliteit, professionaliteit en continuïteit de doorslaggevende succesfactoren zijn gebleken. Voet personenvervoer heeft een groot aantal trouwe en tevreden opdrachtgevers in de eigen regio en een zeer gezonde en stabiele financiële basis. Het behalen van het keurmerk Taxibedrijf en ISO 9001 in 2005 was een bijzondere mijlpaal. Het behouden van deze certificaten en het jaarlijks met succes doorlopen van de bijbehorende audit is een steeds terugkerend bewijs van professionaliteit en kwaliteit.
Sinds eind 2001 maakt Voet Personenvervoer onderdeel uit van een regionaal samenwerkingsverband van taxibedrijven in het rivierengebied. Dit samenwerkingsverband is in 2001 opgericht t.b.v. de uitvoering van Regiotaxi Rivierenland.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr, Zo
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/taxivoet/

Categorieën: Taxis

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Voet Personenvervoer BV in Anthonie van Diemenstr 14, Culemborg Gelderland 4104 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Culemborg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Culemborg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Culemborg Gelderland, 4104 AE, Nederland

 • Bpc

  Randweg 6-E Culemborg Gelderland 4104 AC

 • Buro Bert

  Culemborg Gelderland

 • Lolaluz

  Pascalweg 23 C Culemborg Gelderland 4104 BE

 • Typisch Tekst

  Akelei 91 Culemborg Gelderland 4102 JM

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3697327]