Nieuw: boeken in Alblasserwaards dialect

Door: McBrand Interactive Media  08-03-2009

Negen boeken in Utrechts-Alblasserwaards zijn toegevoegd aan het assortiment van Dialectshop.nl. De dialectboeken zijn in de afgelopen jaren uitgegeven door de Stichting Streektaal Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Deze organisatie heeft er nu voor gekozen om de negen nog leverbare titels onder te brengen bij Dialectshop.nl.

In de paperbacks van Stichting Streektaal Alblasserwaard en Vijfheerenlnden komen ambachten, het leven op boerenerf en uitstapjes van dorpsbewoners aan bod. Hier vind je de shop van de stichting: http://www.dialectshop.nl/zuid-hollandse/boeken-literatuur/stichting-streektaal-alblasserwaard-vijfheerenlanden-shop.html

Dialectshop.nl verkoopt sinds 1 januari 2009 boeken, cd's en dvd's in streektaal. Alle dialecten uit Nederlandse provincies komen in aanmerking voor opname in het assortiment. Verschillende uitgevers hebben hun medewerking toegezegd. Hun producten worden in de komende maanden toegevoegd aan http://www.dialectshop.nl. Aan het eind van 2009 bestaat het assortiment naar onze verwachting uit ruim 1500 boeken, cd's en dvd's in dialect.


Contact McBrand Interactive Media

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share