Nieuwe webshop: www.granietentuinbeelden.nl

Nieuwe webshop: www.granietentuinbeelden.nl van McBrand Interactive Media

Door: McBrand Interactive Media  02-08-2009

Stijlvolle waterornamenten van graniet zijn nu online te koop bij de webwinkel http://www.granietentuinbeelden.nl. Ongeveer veertig stijlvolle ontwerpen uit de natuursteensoort graniet zijn samengebracht in de overzichtelijk webwinkel. De scherpe prijzen van deze waterornamenten zijn inclusief BTW en verzending binnen Nederland tot aan de voordeur. Betalen kan veilig en snel in de eigen vertrouwde bankomgeving via iDeal.

Granietentuinbeelden.nl is een initiatief van Fusitech BV - leverancier van volbad verzinkte hekwerken - en McBrand Corporate Identity. De webwinkel is uitsluitend gericht op de verkoop van een exclusieve selectie waterornamenten en accessoires uit graniet via het internet. Een aantal van deze beelden zijn (op afspraak) ook te bezichtigen in de showroom aan de Maasstraat 1c in Ulft.

Wat is graniet?

Graniet is een veel voorkomend gesteente in de aardkorst. Vroeger werd aangenomen dat graniet in water werd afgezet, net als zand en klei. Tegenwoordig is bekend dat graniet ontstaat door afkoeling van heet, gesmolten materiaal in de aardkorst. De meeste granieten zijn vrij licht van kleur. Het is opgebouwd uit korreltjes of kristallen, net als keukenzout. Graniet bestaat dus uit een mengsel van verschillende mineralen. Bijvoorbeeld grijze, glasachtige kwartskristallen of roze en grijswitte veldspaten. Daarnaast zitten in graniet ook vaak kleine, glimmende bladvormige mica's.

Kijk voor meer informatie op http://www.granietentuinbeelden.nl

 

 


Contact McBrand Interactive Media

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share