Attent Zorg Thuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Simon Carmiggelthof 6 8 , 6994 AD De Steeg, Gelderland
Ijsselvalei, Rheden

E-mail

Over Attent Zorg Thuis

Attent Zorg en Behandeling levert diensten op het gebied van zorg en behandeling aan vooral ouderen in de regio’s Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst. Attent biedt (specialistische) thuiszorg, maar doet dit ook vanuit twaalf (zorg)locaties. Attent vindt dat mensen, ook als ze ouder worden, zo lang mogelijk thuis moeten kunnen blijven wonen. Door de ontwikkeling van het aanbod draagt Attent daaraan bij. Ook biedt Attent een goede plek aan cliënten die zich door hun ziekte op een manier gedragen die moeilijk past bij andere cliënten. Bij Attent spannen ongeveer 1.200 medewerkers en 600 vrijwilligers zich in om aan meer dan 1.200 cliënten zoveel mogelijk maatwerk te leveren, met als doel de kwaliteit van leven van de cliënt te ondersteunen op een manier die bij de individuele situatie van de cliënt past.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/attentzenb

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van De Steeg Gelderland

Is Attent Zorg Thuis in Simon Carmiggelthof 6 8, De Steeg Gelderland 6994 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in De Steeg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Steeg 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Steeg Gelderland, 6994 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826340]