Rozis introduceert SSCC Pallet Manager, de complete oplossing voor pakbon 2001

Door: Rozendaal Interchange Systems  10-09-2007
Trefwoorden: Sscc, Sscc Pallet Manager, Sscc-labels,

Rozis, specialist op het gebied van EDI / XML, heeft medio 2007 het softwarepakket SSCC Pallet Manager geïntroduceerd. Bijzonder aan de SSCC Pallet Manager is dat het een geïntegreerde oplossing biedt voor zowel de elektronische uitwisseling van pakbon 2001, als het afdrukken van SSCC-labels. Ook kan met de SSCC Pallet Manager aan de vereisten voor pakbon 2001 worden voldaan, zelfs als de interne applicatie (ERP) dat niet doet.

Pakbon 2001 (DESADV EANCOM®2002) is een nieuw elektronisch berichttype waarmee leveranciers informatie over een levering en de bijbehorende verpakkingshiërarchie aan afnemers kunnen verstrekken. Het belangrijkste verschil met het eerdere pakbonbericht is dat het SSCC-codes bevat. SSCC-codes hangen samen met de verplichting om goederen te kunnen Tracken & Tracen. Albert Heijn heeft het gebruik van pakbon 2001 verplicht gesteld, en meerdere leveranciers uit de Levensmiddelenbranche hebben inmiddels al gekozen voor de SSCC Pallet Manager van Rozis om de nieuwe pakbon uit te kunnen wisselen.

De SSCC Pallet Manager van Rozis kan SSCC-codes genereren, pakbonnen verrijken met informatie over de verpakking, en SSCC-codes en labels afdrukken. Kortweg kan met de SSCC Pallet Manager pakbon 2001 uitgewisseld worden zelfs als de interne applicatie (ERP) de vereisten voor het gebruik van de pakbon 2001 niet ondersteunt, of als er geen EDI-koppeling met de interne applicatie bestaat. Is dat wel het geval dan is de SSCC Pallet Manager een oplossing bij het gebruik van een variabele verpakkingshiërarchie en/of als informatie van een extern magazijn moet komen.

Belangstelling? Neem contact op met Rozis: telnr. 026-3634610, via e-mail: [email protected], of bezoek onze website: www.rozis.nl.

Trefwoorden: Sscc, Sscc Pallet Manager, Sscc-labels,

Contact Rozendaal Interchange Systems

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share