Verbouwing

Verbouwing van DeRuiter Bouw

Door: DeRuiter Bouw  15-08-2011
Trefwoorden: Groot Onderhoud

 Deze authentieke woning in Buren was gerenoveerd door een derde partij, maar niet naar tevredenheid van de bewoners. Daarom kreeg De Ruiter Bouw de opdracht om opnieuw een renovatie uit te voeren. De woning werd onder meer voorzien van potdekseldelen, nieuwe windveren en luiken aan de voorzijde. Binnen werden alle muren gestuukt en een nieuwe badkamer gerealiseerd. Tijdens de verbouwing legde De Ruiter Bouw buiten een terras aan: natuursteen tegels die op een betonvloer werden gelijmd. Ook vernieuwde De Ruiter Bouw de beschoeiing en steiger langs de oever van het riviertje de Korne.

Trefwoorden: Groot Onderhoud

Andere producten en diensten van DeRuiter Bouw

Veranda van DeRuiter Bouw thumbnail
15-08-2011

Veranda

Luxueus en zorgeloos buitenleven Meer en meer wordt het buitenleven belangrijker in ons leven. Met behoudt van esthetiek en architectuur


Nieuwbouw van DeRuiter Bouw thumbnail
15-08-2011

Nieuwbouw

Een traditioneel bouwbedrijf dat zich specialiseert in verbouw, renovatie, luxe villabouw en onderhoud. Dit alles op traditionele en ambachtelijke wijze met eigen vakmannen, die ervaren en betrokken zijn bij hun vak en uw bouwproject. Als het nu gaat om het vervangen van een raam of het bouwen van een luxe villa, de Ruiter Bouw staat altijd voor uw klaar, op tijd, binnen budget, zorgeloos en afgewerkt tot in de kleinste details.