Gademann Vervoer BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lichtenhorststraat 39 , 6942 GS Didam, Gelderland

E-mail

Over Gademann Vervoer BV

Gademann Vervoer B.V. is een modern personenvervoerbedrijf die vele vormen van vervoer verzorgt. Tevens hebben we een afdeling busverhuur met verschillende bussen. Bij het vervoer van passagiers streven wij naar kwaliteit, goede service en veel comfort tijdens het reizen in onze touringcars. Natuurlijk gaat de veiligheid v/d passagiers boven alles.

Wilt u een dagje uit met de familie of collega's? Uw bedrijf is toe aan een uitje met het personeel? Gademann Vervoer heeft hiervoor moderne, jonge en gevarieerde touringcars van de merken Setra en Berkhoff. De capaciteit van de touringcars varieren tussen de 15 personen en 56 personen.

Naast het onderhoud van ons 40 auto's tellende wagenpark, zijn wij er ook voor U. In onze werkplaats voeren wij graag APK-keuringen, reparaties en onderhoudsbeurten uit van uw auto. Voor APK-keuringen, Accu's, Banden en uitlaten moet u zeker bij ons zijn.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gademann Vervoer BV in Lichtenhorststraat 39, Didam Gelderland 6942 GS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Banden diensten in Didam Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Didam Banden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Didam Gelderland, 6942 GS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821491]