systeemplafond en systeemwanden

systeemplafond en systeemwanden van Peters Systeembouw

Door: Peters Systeembouw  13-05-2011
Trefwoorden: Bouwbedrijf, Aannemer, Isolatie

Systeemwanden en systeemplafonds zijn flexibel, makkelijk, snel te monteren en zijn kostenbesparend. De plafonds en wanden kunnen worden toegepast in de zakelijke markt zoals ziekenhuizen, kantoren, zwembaden, scholen en winkels maar ook in uw eigen huis voor bijvoorbeeld een verlaagd plafond, scheidingswanden, badkamers, vloeren, dubbele wanden met warmte- of geluidsisolatie. Verder kunnen ze ook worden gebruikt voor het af- en wegwerken van bedrading, (led)verlichting, ventilatie, airco, staalconstructie of voor zolderafwerking met isolatie voor een extra slaapkamer of werkplek. Systeemwanden kunnen zelfs tot 15 meter hoog worden geleverd.

Systeemplafonds en systeemwanden bieden bijna onbeperkte variatie- en combinatiemogelijkheden en zijn daardoor een ideale basis voor maatwerk oplossingen. Hierdoor kunnen wij alles geheel naar uw wens bouwen. Kijkt u eventueel bij projecten voor wat voorbeelden van systeeminterieurbouw om misschien wat inspiratie op te doen.

De voordelen van systeemplafonds en systeemwanden en zijn dat ze isolerend werken voor zowel warmte als geluid en brandveilig, milieubewust, onderhoudsvriendelijk en prijsbewust zijn. Tevens voldoen ze aan de voorwaarden gesteld in de HACCP norm voor de horeca.

Peters systeembouw is een flexibel bedrijf dat kwaliteit garandeert en u adviseert en begeleidt bij uw projecten. Wij leveren al onze produkten met een testrapport zodat u altijd de beste kwaliteit met de gewenste specificaties kunt kiezen zoals bv brandvertragendheid, sterkte en vochtwerendheid. Zodoende krijgt u ook altijd de laagste prijs en kwaliteit.

Wij werken door heel Nederland en kunnen binnen korte tijd leveren en monteren. Neemt u gerust op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Onze vakman komt dan graag bij u langs om uw project en omgeving te kunnen bekijken zodat u een passende en op maat gemaakte aanbieding krijgt.

Peters systeembouw is gevestigd in Didam in de Achterhoek van Gelderland en is VCA gecertificeerd. Ons werkgebied is heel Nederland.

Trefwoorden: Aannemer, Badkamer Plafonds, Bouwbedrijf, Isolatie, Plaatsen Plafond, Plafond, prijs systeemplafond, Schijnwerker, Spanplafond, Systeembouw, Systeemplafond, Systeemwand, Verlaagd Plafond,