Afstort kluis

Afstort kluis van Tma Kluizen

Door: Tma Kluizen  05-10-2011
Trefwoorden: beveiliging, advies, verankering, sleutelslot, tiptoetsslot,, Brandkast, kluis, laptopsafe, geldkluis, sleutelkluis, homesafe, vloerkluis, hotelsafe,,

Veel contant geld is aantrekkelijk voor overvallers. Zorg dat er zo weinig mogelijk contant geld in de kassa blijft. Hoe? Afstorten in een afroomkluis voor dagberging, of in een afstortkluis voor nachtberging. Wat is het verschil? Niet alleen de prijs, maar met name de kwaliteit en inbraak-certificaat. Er zijn veel mogelijkheden, neem rustig de tijd om een model te kiezen die in UW bedrijf past. Bekijk de verschillende modellen in onze showrooom in Didam.

Trefwoorden: beveiliging, advies, verankering, sleutelslot, tiptoetsslot,, Brandkast, kluis, laptopsafe, geldkluis, sleutelkluis, homesafe, vloerkluis, hotelsafe,,

Andere producten en diensten van Tma Kluizen

Sleutelkluis met stevige sleutelhaken van Tma Kluizen thumbnail
06-02-2013

Sleutelkluis met stevige sleutelhaken

Sleutelkluizen op maat, makkelijk voor de gebruiker, moeilijk voor de inbreker. Leverbaar met 60 tot 6.000 stevige sleutelhaken geschikt voor sleutelbossen en losse sleutels bij garages, makelaars, ziekenhuizen, banken, verzekeringskantoren, woning corporaties en bouwbedrijven.


Hamber vloerkluis van Tma Kluizen thumbnail
21-11-2012

Hamber vloerkluis

Vermijd schijnveiligheid, koop kwaliteit.


Vervanging van brandkast sloten van Tma Kluizen thumbnail
05-10-2011

Vervanging van brandkast sloten

Regelmatig onderhoud bespaart geld. Een brandkast die dicht blijft wegens een versleten of afgebroken sleutel kost veel meer dan een servicebeurt.