Derksen Uitvaartzorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beggelderdijk 37 , 7091 HE Dinxperlo, Gelderland
Aalten, De Achterhoek

E-mail

Over Derksen Uitvaartzorg

De dood is de laatste jaren door allerlei invloeden steeds dichter bij ons komen te staan en zijn wij steeds meer over onze eigen wensen gaan nadenken. Wij willen nabestaanden de ruimte geven en op een zo persoonlijk mogelijke wijze invulling geven aan de wensen van hun dierbare.

Wij begeleiden uitvaarten, van een begrafenis/crematie in alle cultuur- en geloofsovertuigingen, zodat u op traditionele wijze afscheid kunt nemen. Afscheid nemen in uw eigen stijl met uw eigen familie, vrienden en genodigden om u heen, het afscheid en de uitvaart zelf invullen is heel belangrijk voor het rouwproces.

Wij hebben de benodigde kennis en faciliteiten in huis en kunnen op deze manier aan uw wensen en voorkeur gehoor geven, tevens beschikken wij over verschillende mogelijkheden voor een waardevolle thuisopbaring.

Na overlijden staat u er niet alleen voor, wij staan dag en nacht klaar om samen met u zorg te dragen voor een waardig afscheid. Tijdens het ziekbed en na het overlijden is het van groot belang dat partner en (klein)kinderen de gelegenheid krijgen om op eigen wijze invulling te kunnen geven bij het afscheid nemen en actief te worden betrokken in de voorbereiding en uitvoering van de uitvaartplechtigheid. Deze actieve begeleiding heeft grote invloed op het verwerkingsproces.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Derksen Uitvaartzorg in Beggelderdijk 37, Dinxperlo Gelderland 7091 HE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Dinxperlo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dinxperlo Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dinxperlo Gelderland, 7091 HE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816917]