Goedkopeweggevertjes.nl

Goedkopeweggevertjes.nl van Dpfactory

Door: Dpfactory  25-01-2009
Trefwoorden: Kopen, Online, Kerst

Met ruim 20 jaar marktervaring weten wij als geen ander aan welke voorwaarden een pakkend weggevertje moet voldoen. Deze worden voor zowel jaarrond als voor de seizoenen zeer groot ingekocht. Als bedrijf kunt u hiervan profiteren aangezien wij deze zeer scherp kunnen aanbieden. Een pakkend design, de juiste kwaliteit en scherpe prijsstelling zorgen ervoor dat onze premiums net dat stukje meerwaarde geeft. Ook U blijft glimlachen want een advertentie in de plaatselijke krant kost al snel meer!

Dus voor uw weggevertjes voor Sinterklaas, kerst, valentijn, Pasen, moederdag, vaderdag, vakantie etc bent u bij ons aan het juiste adres. DPFactory Premiums Online waar u eenvoudig een account kunt aanmaken en direct uw weggevertjes vanaf 250 stuks kunt bestellen.

Meld u direct aan voor onze sinterklaas en kerst premiums!

Voor landelijke acties hebben wij ook de juiste tools in handen. Met een eigen design team, gespecialiseerde inkopers en een breed aanbod van items kunnen wij acties geheel tailor made vormgeven en uitvoeren. Vele promotionele acties van grote namen en merken hebben wij reeds een invulling aan mogen geven. Denkt u hierbij aan:

Tankstations ( oa Shell, Mobil, BP, Texaco, Gulff etc )
Supermarkten ( oa Golff, C 1000, Super de Boer etc )
Bladen ( De Telegraaf, Denksport, Avantgarde, Kinderen, Ook etc )
Stichtingen (oa de hartstichting)
Consumentenmerken (Iglo-Ola, Knorr, Hellema, Campina)
Afhankelijk van uw doelstelling ( meer trafic in de winkel, een hogere merkbekendheid creeren, afzetverhoging of versterking van de merkidentiteit ) kunnen wij meedenken met uw wensen. Vervolgens kunnen wij binnen uw budget plannen maken om deze ideeen verder concreet uit te werken middels een passend premium. Neem contact op met een van onze accountmanagers om ook voor uw merk, keten te vernemen wat passende premiums kunnen zijn.

Trefwoorden: Betalen Bestellen, Kerst, Kopen, Moederdag, Online, Pasen, Premiums, Sinterklaas, Snelle Levering, Speciale, Valentijn, Weggevertjes,

Contact Dpfactory

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share