Fysiotherapie van Leeuwen Dodewaard

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dalwagen 12 , 6669 CC Dodewaard, Gelderland
Betuwe, Neder-Betuwe

E-mail

Over Fysiotherapie van Leeuwen Dodewaard

Welkom bij Fysiotherapiepraktijk van Leeuwen

Bewegen is onze zorg!

De fysiotherapeut behandelt, adviseert en begeleidt mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Het houdings- en bewegingsapparaat bestaat uit spieren en gewrichten, het zenuwstelsel, de ademhaling en de bloedsomloop. Wanneer u problemen heeft die hiermee te maken hebben, kunnen deze behandeld worden door de fysiotherapeut.

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. De fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijks leven belemmerd worden in het bewegen of functioneren. Of het nu gaat om klachten ontstaan tijdens of door uw werk , de fysieke gevolgen van een ongeval of ziekte, een sportblessure, een verkeerde beweging of omdat het lichaam ouder wordt.

Bijzondere aandachtsgebieden naast de algemene fysiotherapie zijn o.a. manuele therapie bekkenbodemtherapie, ademhalingstherapie, fysiotherapie gericht op kinderen, sportfysiotherapie, shockwave en echografie.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie van Leeuwen Dodewaard in Dalwagen 12, Dodewaard Gelderland 6669 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Dodewaard Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dodewaard Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dodewaard Gelderland, 6669 CC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824723]