Wevers Begrafenisverzorging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Torenstraat 3 A , 6669 DN Dodewaard, Gelderland
Betuwe, Neder-Betuwe

E-mail

Over Wevers Begrafenisverzorging

Wij staan al jaren bekend om onze respectvolle verzorging van begrafenissen. Onze manier van werken draagt een warme signatuur die in het teken staat van normen en waarden. In droevige omstandigheden tellen immers alleen persoonlijke wensen. Sinds 1855 staat ons familiebedrijf Wevers Begrafenisverzorging in het teken van de kernwoorden ‘vertrouwd’ en ‘betrokken’.

Wij verzorgen begrafenissen in de regio Neder-Betuwe, Buren, Overbetuwe, Rhenen, Veenendaal en Wageningen e.o. Vanzelfsprekend is Wevers Begrafenisverzorging dag en nacht bereikbaar.

Wevers Begrafenisverzorging staat met medeleven naast u in moeilijke dagen. Wij zijn een familiebedrijf met traditionele normen en waarden in een eigentijdse beleving. Rust, tijd en persoonlijke aandacht zijn begrippen die wij in ere houden, wanneer ons gevraagd wordt een familie terzijde te staan bij een overlijden.

Bij Wevers Begrafenisverzorging geven wij ondersteuning en bescherming. Wij bewandelen samen met u het pad naar een waardig afscheid.

Voorzorg
Wilt u op een goede, persoonlijke manier ingelicht worden over mogelijkheden, gang van zaken of gewoon kennis maken met ons bedrijf Wevers Begrafenisverzorging? Neem dan contact op. Op deze manier ontdekt u geheel vrijblijvend onze manier van begrafenisbegeleiding. Onze onderneming staat u terzijde met hulp inzake begrafenisfondsen, rouwbegeleiding en -verwerking bij (klein)kinderen, een gratis wilsbeschikking alsook met een kostenbegroting.

Wevers Begrafenisverzorging hoopt u op een waardige manier steun te kunnen geven bij het laatste afscheid van een naaste.

Uitvaart
Wevers Begrafenisverzorging biedt ondersteuning en warmte in moeilijke tijden. Verplichtingen worden desgewenst uit handen genomen. Generatie op generatie heeft de familie Wevers klaargestaan voor hen die een geliefde verloren. Met persoonlijke begeleiding, een luisterend oor en ruimte voor uw wensen geven wij de begrafenis van een dierbare vorm.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Wevers-Begrafenisverzorging-507137619460850/

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wevers Begrafenisverzorging in Torenstraat 3 A, Dodewaard Gelderland 6669 DN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Dodewaard Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dodewaard Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dodewaard Gelderland, 6669 DN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815370]