1e gratis servicepunt XADO Producten

Door: Xado  22-12-2008

XADO B.V. uit Dodewaard, leverancier van o.a. XADO Revitalizant,
’s-Werelds enige product wat mechanische slijtage kan herstellen terwijl het mechanisme in gebruik is, heeft autobedrijf FM CARS, eveneens uit Dodewaard aangesteld als servicepunt.
Dit is het eerste servicepunt volgens de nieuwe gratis formule. Deze formule houdt in dat iedereen die een product van XADO aanschaft bij het servicepunt, deze de behandeling gratis zal uitvoeren. Er wordt dus geen arbeidsloon in rekening gebracht voor de behandeling van de motor, versnellingsbak, stuurbekrachtiging, brandstofpomp, etc. en ook de olie verversing is gratis mits XADO olie wordt toegevoegd. Het gaat in eerste instantie om een test, maar de verwachting is dat binnen een jaar minimaal een twintigtal servicepunten in Nederland en België zich hierbij zullen aansluiten.
Er was het afgelopen jaar bij XADO veel vraag naar deze service, omdat veel gebruikers het wat moeilijk vonden om zelf de behandeling van vooral de versnellingsbak en stuurbekrachtiging uit te voeren. En ook olie verversen is niet makkelijk zelf uit te voeren, omdat men ook de afgewerkte olie weer kwijt moet.
De vraag naar XADO producten neemt, vooral door de kredietcrisis, behoorlijk toe. Door de crisis stelt men de aanschaf van een andere auto allemaal een jaartje of meer uit, en wil men langer in zijn auto blijven rijden. Dan is een XADO behandeling juist op zijn plaats omdat dit de levensduur van de mechanische onderdelen wel 2 tot 3 keer kan verlengen.
FM CARS, gevestigd aan de Houtmanskampweg 15a, 6660 MZ Dodewaard tel. 0488-428306 is specialist in Honda en alle Japanse, Koreaanse automerken. Maar ook alle overige merken zijn van harte welkom voor een behandeling.
Voor informatie kunt u zich wenden tot XADO B.V., gevestigd aan de Bonegraafseweg 4d 6669MH te Dodewaard. Tel. 0488-410016 www.xado.nl [email protected]