Gemeente Doesburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Philippus Gastelaarsstr 2 , 6981 BH Doesburg, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Gemeente Doesburg

Aan het hoofd van de gemeente staat de gemeenteraad. De raad neemt beslissingen over allerlei belangrijke zaken in de gemeente. Of het nu gaat om toeristenbelasting of een nieuw bestemmingsplan, het begint met een besluit van de gemeenteraad.

De griffie ondersteunt de gemeenteraad. Een belangrijke taak van de griffie is het voorbereiden van de raadsvergaderingen, de verslaglegging. De griffie zorgt ervoor dat de raadsleden op tijd de juiste vergaderstukken ontvangen. Verder bereidt de griffie ook de werkbezoeken voor van de raad en verzorgt de voorlichting vanuit de raad.

Digitale balie
In het Digitaal Loket vindt u alle gemeentelijke producten en diensten op een rij. Deze producten zijn in thema's onderverdeeld, zodat u ze eenvoudig kunt vinden. U kunt natuurlijk ook direct zoeken op productnaam of trefwoord.
Een aantal producten kunt u ook elektronisch bestellen. U hoeft daarvoor dus niet naar het stadhuis. U heeft daarvoor dan wel een DigiD inlogcode nodig.
Voor sommige producten bestaat er ook de mogelijkheid om deze veilig online te betalen via onze internetkassa van ogone. Vooralsnog kan dat dan via de betaalmethode IDEAL.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Doesburg Gelderland

Is Gemeente Doesburg in Philippus Gastelaarsstr 2, Doesburg Gelderland 6981 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Recreatie diensten in Doesburg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doesburg Recreatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doesburg Gelderland, 6981 BH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815883]