Verloskundigen praktijk Dieren/Doesburg/Brummen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Linie 3 B , 6982 AZ Doesburg, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Verloskundigen praktijk Dieren/Doesburg/Brummen

Behalve de naam, vroedvrouwen, doet weinig tegenwoordig denken aan de vroegere manier van verloskundig werken. De praktijk van Dieren, Doesburg en Brummen is modern ingericht, er wordt volgens hedendaagse richtlijnen en protocollen gewerkt en kwaliteitskeurmerken zijn al toegekend aan de praktijk. (Accreditatie het WHO- borstvoedings-certificaat).Wat wel meegenomen is in de huidige praktijkvoering is de ouderwetse, vroedvrouwelijke aandacht en tijd voor de zwangere cliente en haar partner. Vroedvrouw komt van vroede -vrouw en dat is oud Nederlands voor wijze-vrouw.

Deze wijsheid houden wij graag in stand en dat is terug te vinden in onze werkwijze, samen met onze naam.Wij vormen met 4 verloskundigen en 3 assistentes het team van de Vroedvrouwenpraktijk Doesburg-Dieren-Brummen en omstreken. De verloskundigen zijn: Monique Franck, Joleen Geurkink, Lotte Duis en Suzanne ThusU kunt zowel in Doesburg als Dieren en Brummen ons spreekuur bezoeken op afspraak.Er zijn verschillende manieren om met ons contact op te nemen. Voor spoedgevallen en bevallingen kunt u de dienstdoende verloskundige 24 uur per dag / 7 dagen in de week telefonisch bereiken.

Voor overige vragen en/of afspraken kunt u van maandag t/m woensdag in de ochtend contact opnemen met een van de assistentes.

Tevens kunt u niet-dringende vragen stellen via ons e-mailadres: [email protected]

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Doesburg Gelderland

Is Verloskundigen praktijk Dieren/Doesburg/Brummen in De Linie 3 B, Doesburg Gelderland 6982 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Doesburg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doesburg 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doesburg Gelderland, 6982 AZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825685]