Antroposofische Geneeskunst Therapeuticum Venkelveld

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Venkelveld 64 , 7006 TL Doetinchem, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Antroposofische Geneeskunst Therapeuticum Venkelveld

Wie zijn wij?

Therapeuticum Venkelveld is een samenwerkingsverband van een huisarts en 6 therapeuten. Wij zijn allen zowel regulier als antroposofisch-medisch opgeleid. De therapeuten hebben allen een opleiding op HBO-niveau gevolgd. Door de aanwezigheid van een huisarts en de brede opleiding van de therapeuten kunt u ook voor een breed scala aan klachten en aandoeningen bij ons terecht en mag u hierbij een verantwoorde aanpak van ons verwachten.

**********************************************************************
Onze visie

Ziektes staan nooit op zichzelf. Er zijn altijd genezende processen in gang te zetten, hetzij op lichamelijk vlak of op geestelijk/mentaal vlak.
Door deze zelfgenezingskrachten te bevorderen middels diverse therapieën is het mogelijk voor diverse aandoeningen een duurzame verbetering te bereiken met een beter welbevinden dan met reguliere middelen mogelijk is. Overigens is voorkomen altijd beter dan genezen. De diverse kunstzinnige therapieën kunnen ook preventief worden ingezet (individueel, of in een groep), om te werken aan een betere balans tussen lichaam, ziel en geest, waardoor ziekte minder kans krijgt.

**********************************************************************
Onze aanpak

Door de grote diversiteit aan therapieën passief (massage) of actief (kunstzinnig), lichaamsgericht (massage) of juist mentaal ondersteunend (muzikaal, vocaal, beeldend. bewegend) is het ons mogelijk tal van chronische, vastgelopen ziekteprocessen op een verfrissende en nieuwe wijze in een gezondere dynamiek te brengen.

**********************************************************************
Voor welke ziektes/klachten?
Voor een breed scala aan klachten en aandoeningen kunt u bij ons terecht. Zie ook ‘Behandeling van’
Ademhalingsproblemen, vermoeidheidsklachten, ondersteuning bij kanker of na een hartinfarct, herstel bij overspannenheid of burn-out, slaapproblemen, rouwverwerking, etc.….

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Antroposofische Geneeskunst Therapeuticum Venkelveld in Venkelveld 64, Doetinchem Gelderland 7006 TL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Stress diensten in Doetinchem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doetinchem Stress per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doetinchem Gelderland, 7006 TL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228587]