Bijbelschool Foundation 4 Life start in jeugdherberg De Betteld

Bijbelschool Foundation 4 Life start in jeugdherberg De Betteld van Bijbelschool Foundation 4 Life

Door: Bijbelschool Foundation 4 Life  10-02-2009
Trefwoorden: Bijbelschool

Trainingsschool Foundation 4 Life

Aaltenseweg 11

7021 HR  Zelhem

T 06 51 79 14 57

www.foundation4life.nl


9 februari 2009

Persbericht

 

Nieuwe trainingsschool cq bijbelschool Foundation 4 Life start in jeugdherberg De Betteld

 

Vanaf 7 september 2009 neemt de nieuwe trainingsschool cq bijbelschool Foundation 4 Life haar intrek in de jeugdherberg van vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem.

 

Trainingsschool Foundation 4 Life is een 1-jarig christelijk vormingsjaar waarin jongeren van 17 t/m 22 jaar van maandag t/m vrijdag getraind worden. De school richt zich op drie onderdelen; een fundament van het Woord van God krijgen, karaktervorming (gaan lijken op Jezus) en doen wat Jezus deed. Materialen die gebruikt worden zijn van o.a. Kerygma en Derek Prince. Het jaar is een fantastische ‘break’ tussen de middelbare school en het beroepsonderwijs.

 

Trainingsschool Foundation 4 Life wordt breed gedragen in christelijk Nederland. Zo bestaat het team dat heeft nagedacht over de inhoud van het programma en ook minimaal 3 keer per jaar les komt geven uit Gerard de Groot, Mattheus van der Steen, Martin Koornstra, Martijn Piet, Kees de Vlieger en Maureen Altorf. Daarnaast krijgen de studenten les van gastdocenten, waaronder David de Vos, Wilkin van de Kamp, Marcel & Lydia Zimmer, Herman Boon, Daniël Renger en vele anderen.

 

In 2009 zijn de open dagen gepland op zaterdag 21 februari, zaterdag 21 maart en zaterdag 13 juni van 10:00 tot 16:00 op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem.

Pieter en Kyra Zwart zijn de oprichters van trainingsschool Foundation 4 Life, en zij kregen in 2000 al de droom en passie van God om een trainingsschool op te richten. Vanaf dat moment werd Foundation 4 Life voorbereid, en negen jaar later blijkt het dan eindelijk Gods tijd te zijn. Op 7 september 2009 start trainingsschool Foundation 4 Life met haar eerste trainingssjaar en zullen er maximaal 30 leerlingen getraind worden.

 

Meer informatie en het volledige programma van deze trainingsschool is te vinden op www.foundation4life.nl.

Einde Persbericht

#### Noot voor redactie

Dit persbericht en andere persberichten die zijn verzonden door trainingsschool Foundation 4 Life kunt u vinden op www.foundation4life.nl onder het kopje ‘media’ en vervolgens ‘publicaties’.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Pieter Zwart

Oprichter trainingsschool Foundation 4 Life
info@foundation4life.nl

M 06 – 51 79 14 57

 


Trefwoorden: Bijbelschool

Contact Bijbelschool Foundation 4 Life

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share