product fotografie

product fotografie van Carlo Stevering Fotografie

Door: Carlo Stevering Fotografie  06-07-2011
Trefwoorden: Doetinchem, Fotostudio, Professioneel Fotograaf

Carlo Stevering fotografie is gespecialiseerd in digitale productfotografie (packshots,reclame foto, productfoto). Ben je niet tevreden over je huidige productfoto's, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik hanteer glasheldere standaardprijzen zonder verborgen extra's zodat je vooraf altijd precies weet waar je aan toe bent. Alle packshots zijn geschikt voor drukwerk en het web. Standaard fotografeer ik op een neutrale achtergrond (wit) maar desgewenst maak ik de packshots ook vrijstaand via een Photoshop pad. Bij productfotografie draag ik alle auteursrechten gratis aan je over.

Kwaliteit in productfotografie

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. of bel voor meer informatie naar tel. 0314-324008

Trefwoorden: Doetinchem, familie portret, Fotograaf Doetinchem, Fotografie Studios, Fotostudio, Fotostudio Doetinchem, fotostudio gelderland, Product Foto, Product Fotografie, Professioneel Fotograaf,

Contact Carlo Stevering Fotografie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Carlo Stevering Fotografie

08-04-2010

Trouwreportage, bedrijfsfotografie

Jullie trouwboek   Dit trouwboek is een moderne, eigentijdse uitvoering dat het fotoalbum met ingeplakte foto's vervangt. Door de vele opmaak mogelijkheden en kwaliteit is het niet vergelijkbaar met de standaard fotoboeken die elders op de consumentenmarkt worden aangeboden. Iedere pagina is een ontwerp met foto's uit jullie trouw reportage. De speciale effecten, bewerkingen en eventuele teksten maken het tot een prachtig geheel.