Christel Instituut voor Huid- en Lichaamsverzorging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr Huber Noodtstraat 32 , 7001 DX Doetinchem, Gelderland

E-mail

Over Christel Instituut voor Huid- en Lichaamsverzorging

Een in hartje Doetinchem gelegen gerenomeerd huid en lichaams verzorgingsinstituut waar persoonlijke aandacht, advies en service hoog in het vaandel staan.
Wij werken in onze salon uitsluitend met natuurlijke producten van topmerken als Babor, Decleor, Yonka en make-up van Pupa. Zowel in de salon als voor u zelf thuis.

Al meer dan 20 jaar is in hartje Doetinchem het gerenomeerde huid en lichaams verzorgingsinstituut Christel gevestigd waar persoonlijke aandacht, advies en service hoog in het vaandel staan. Sinds januari 2011 heeft de salon een metamorfose ondergaan volgens het concept van Babor Beauty spa. Dit concept, waar er momenteel 11 van in Nederland zijn, staat garant voor vakkundigheid, klantgericht en klantvriendelijk. Wij dragen dan ook met trots de naam: Babor Beauty Spa Doetinchem.

Nieuwe klanten krijgen eerst een gratis en vrijblijvend in-take gesprek, hierin wordt aan de hand van uw wensen en specifieke huidtype de behandeling en de eventuele te gebruiken producten bepaald. Wij werken in onze salon uitsluitend met natuurlijke producten van topmerken van o.a. Babor. Zowel in de salon als voor u zelf thuis.
Gezichts, lichaams, en anti-stressbehandelingen, visagie, visagiecursussen, bruidsmake-up, anti-aging behandelingen en sportmassage zijn een paar voorbeelden van wat er bij ons mogelijk is.

Treed binnen in een wereld van welbehagen, keer het leven van alle dag voor een tijdje de rug toe. Gun uzelf het genot om een keer helemaal in het middelpunt te staan. Bij ons draait alles om u en om uw wensen met betrekking tot schoonheid, welbehagen en innerlijke harmonie te vervullen!

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di
-
Wo - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Christel Instituut voor Huid- en Lichaamsverzorging in Dr Huber Noodtstraat 32, Doetinchem Gelderland 7001 DX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Doetinchem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doetinchem Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doetinchem Gelderland, 7001 DX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825644]