Drukkerij Siebelink

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gildenstraat 10 , 7005 BL Doetinchem, Gelderland

E-mail

Over Drukkerij Siebelink

Drukkerij Siebelink werd op 1 augustus 1987 opgericht, door Henk en Jonny Siebelink. Na vele jaren van ervaring opdoen, besloot Henk Siebelink dat hij ook voor zichzelf kon gaan werken en met behulp van zijn eerste klanten is het inmiddels al ruim 25 jaar een gezond en gerenomeerd bedrijf. Het begon allemaal in 1987 op de kleine kamer aan het huisadres met een OCE drukpers, na een korte periode was het al snel duidelijk dat de ruimte in het huis veels te klein werd. De broer van Jonny had destijds een eigen bouwbedrijf en zodoende waren de eerste plannen dan ook snel gerealiseerd, een uitbouw van de schuur achter het huis. Dit gaf veel meer ruimte en comfort om de groeiende orderstroom beter te verwerken. In oktober 1990 vervolgde het bedrijf zijn werkzaamheden aan de Gildenstraat 10 in Doetinchem, alwaar het tot op heden is gehuisvest. Op 1 januari 2009 kwam ook de zoon van Henk en Jonny in het bedrijf, hij had de opleiding voltooid en ruim 9 jaar ervaring opgedaan bij twee grafische bedrijven in de regio. Op 1 augustus 2012 bestond het familiebedijf dan ook 25 jaar en is het orderpakket dan ook totaal niet meer te vergelijken met het begin, de opkomst van het digitale printen ten opzichte van de conventionele drukwijze, het ontwerpen van de diverse drukwerken en ook overige zaken als belettering, textiel bedrukken en relatiegeschenken zijn steeds meer in opkomst.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Graphic Design

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Drukkerij Siebelink in Gildenstraat 10, Doetinchem Gelderland 7005 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Textiel diensten in Doetinchem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doetinchem Textiel per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doetinchem Gelderland, 7005 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817636]