Eigentijdse Design Meubelen

Afdrukken

Is Eigentijdse Design Meubelen incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kruidenlaan 145 , 7006SW Doetinchem, Gelderland

E-mail

Over Eigentijdse Design Meubelen

U vindt bij Eigentijdse Design Meubelen een uitgebreid aanbod aan industriële en robuuste meubels en accessoires. De producten bestaan uit steigerhout en steigerbuis en zijn geschikt voor binnen en buiten.

De producten van Eigentijdse Design Meubelen van steigerhout en de steigerbuizen kunnen in diverse kleuren worden geleverd, zo kunt u de kleur van het huidige interieur aanpassen aan de meubels of accessoires.

Eigentijdse Design Meubelen levert de producten zowel aan bedrijven, denk aan kledingwinkels of showrooms maar ook zeker aan particulieren. Naast het assortiment produceren we ook meubels en accessoires op maat en dit tegen scherpe prijzen.

Kaart

Producten en diensten

Tafel van steigerhout en steigerbuis van Eigentijdse Design Meubelen thumbnail

Tafel van steigerhout en steigerbuis

16-08-2016

Vanwege de nieuwe, geschaafde steigerplanken en de roestvrije steigerbuizen is de tafel een zeer trendy meubel en tegelijkertijd een meubel wat gezien mag worden.


Bartafel van steigerhout en steigerbuis van Eigentijdse Design Meubelen thumbnail

Bartafel van steigerhout en steigerbuis

16-08-2016

De steigerhout bartafel met een steigerbuis onderstel is geschikt voor binnen en buiten. Samen met de barkruk van steigerhout is dit een schitterende combinatie. De bartafel is verkrijgbaar in divers…


Kapstok van steigerhout en steigerbuis van Eigentijdse Design Meubelen thumbnail

Kapstok van steigerhout en steigerbuis

16-08-2016

Deze moderne kapstok van steigerhout en steigerbuis is een aanwinst voor uw hal of gang. De kapstok bestaat uit steigerbuizen en steigerhout, waardoor het een robuuste en industriële uitstraling heef…Is Eigentijdse Design Meubelen in Kruidenlaan 145, Doetinchem Gelderland 7006SW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Meubels diensten in Doetinchem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doetinchem Meubels per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doetinchem Gelderland, 7006SW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226961]