Bartafel van steigerhout en steigerbuis

Bartafel van steigerhout en steigerbuis van Eigentijdse Design Meubelen

Door: Eigentijdse Design Meubelen  16-08-2016
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Online Winkelen

De trend van elk moment! Met deze bartafel van steigerhout en steigerbuis haal je het ontspannen leven je woonkamer en tuin in. Strakke steigerbuizen met een steigerhouten blad. De bartafel is weerbestendig vanwege het geschuurde steigerhout en roestvrije buizen. Waardoor zowel voor binnen, als tafel maar zeker ook als bureau te gebruiken. Verder kan de bartafel uitstekend buiten worden gebruikt. Om de steigerbuis hoge eettafel nog meer stevigheid te geven, heeft Eigentijdse Design Meubelen ervoor gekozen om vier stuks steigerbuizen aan de onderkant van de tafel te verbinden in plaats van de bovenkant. Deze bartafel in combinatie met vier barkrukken maakt het zitten comfortabel. Uiteraard is het ook zeer geschikt om de hoge bartafel binnen te plaatsen.

Trefwoorden: Barkruk, Bartafel, Design Meubelen, houten meubelen, Landelijk Wonen, Maatwerk Meubels, Meubelen en Meubelgoed, Meubels Op Maat, Online Bestellen, Online Winkel, Online Winkelen

Andere producten en diensten van Eigentijdse Design Meubelen

Tafel van steigerhout en steigerbuis van Eigentijdse Design Meubelen thumbnail
16-08-2016

Tafel van steigerhout en steigerbuis

Vanwege de nieuwe, geschaafde steigerplanken en de roestvrije steigerbuizen is de tafel een zeer trendy meubel en tegelijkertijd een meubel wat gezien mag worden.


Kapstok van steigerhout en steigerbuis van Eigentijdse Design Meubelen thumbnail
16-08-2016

Kapstok van steigerhout en steigerbuis

Deze moderne kapstok van steigerhout en steigerbuis is een aanwinst voor uw hal of gang. De kapstok bestaat uit steigerbuizen en steigerhout, waardoor het een robuuste en industriƫle uitstraling heeft.