Tafel van steigerhout en steigerbuis

Tafel van steigerhout en steigerbuis van Eigentijdse Design Meubelen

Door: Eigentijdse Design Meubelen  16-08-2016
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Online Winkelen

De tafel met steigerhout en een steigerbuis onderstel is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het steigerbuizen onderstel heeft een stoere look in uw huis of juist in de tuin. Deze steigerbuis tafel is geschikt voor zes personen waarmee u heerlijk kunt genieten. De producten van Eigentijdse Design Meubelen zijn stuk voor stuk voorzien van een perfecte afwerking. Dit komt door het gebruik van het geschaafde steigerhout. De producten hebben dankzij dit materiaal, in combinatie met steigerbuizen, een lange levensduur. De steigerbuis eettafel is zowel binnen als buiten te gebruiken en past bij een groot aantal woonstijlen.

Trefwoorden: Design Meubelen, Horeca Inrichting, houten meubelen, Interieur Op Maat, Landelijk Wonen, Maatwerk Meubels, Meubelen en Meubelgoed, Meubels Op Maat, Online Bestellen, Online Winkel, Online Winkelen, Tafel

Andere producten en diensten van Eigentijdse Design Meubelen

Bartafel van steigerhout en steigerbuis van Eigentijdse Design Meubelen thumbnail
16-08-2016

Bartafel van steigerhout en steigerbuis

De steigerhout bartafel met een steigerbuis onderstel is geschikt voor binnen en buiten. Samen met de barkruk van steigerhout is dit een schitterende combinatie. De bartafel is verkrijgbaar in diverse kleuren.


Kapstok van steigerhout en steigerbuis van Eigentijdse Design Meubelen thumbnail
16-08-2016

Kapstok van steigerhout en steigerbuis

Deze moderne kapstok van steigerhout en steigerbuis is een aanwinst voor uw hal of gang. De kapstok bestaat uit steigerbuizen en steigerhout, waardoor het een robuuste en industriƫle uitstraling heeft.