Fysiotherapie Sjaak Jansen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mercuriusstraat 22 A , 7006 RL Doetinchem, Gelderland

E-mail

Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

Fysiotherapie Sjaak Jansen bestaat uit 3 innovatieve praktijken in Zieuwent, Doetinchem en Ruurlo én een wijklocatie in Mariënvelde. Er wordt gewerkt met een team fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. In ruime behandelkamers en oefenruimtes wordt u, na het intakegesprek behandeld voor klachten aan het bewegingsapparaat. We doen ons uiterste best u binnen enkele dagen te helpen. Een verwijzing van de huisarts is niet meer nodig; u kunt rechtstreeks bij ons terecht.

Wij doen er met de nieuwste technieken en behandelmethodes alles aan om klachten te voorkomen, u van uw klacht af te helpen en u fit te houden. Wanneer u zich bij ons aanmeldt kiezen wij, in samenspraak met u, voor de best aangewezen therapie. Bij de keuze voor deze therapie laten we niets aan het toeval over. Voor een aantal klachten onderzoeken we met moderne meet- en testapparatuur wat de oorzaak van uw klacht is en waar het probleem zit. Met deze apparatuur meten we ook of de behandeling daadwerkelijk effect heeft.

Binnen de praktijk voor Fysiotherapie & Manuele Therapie Sjaak Jansen werken we volgens de officiële richtlijnen van het KNGF. Alle fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en geaccrediteerd. Bovendien volgen we de ontwikkelingen in de fysiotherapie op de voet en staan we vooraan om nieuwe kennis en inzichten toe te passen. Fysiotherapie Sjaak Jansen heeft contracten met alle zorgverzekeraars binnen Nederland.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Sjaak Jansen in Mercuriusstraat 22 A, Doetinchem Gelderland 7006 RL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Doetinchem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doetinchem Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doetinchem Gelderland, 7006 RL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825406]