Haptotherapie Doetinchem

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fazantlaan 15 , 7004 BM Doetinchem, Gelderland

E-mail

Over Haptotherapie Doetinchem

Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Haptonomie is vrij vertaald de leer van het gevoelsleven. Als je ergens op vastloopt kun je gedragspatronen ontwikkelen die je nodig hebt om te kunnen blijven functioneren. Die patronen zorgen ervoor dat je de pijn van het vastlopen minder voelt. Wanneer die patronen de plaats gaan innemen van het oorspronkelijke voelen raak je jezelf kwijt.
Het doel van de therapie is dat je in balans komt met jezelf waardoor je rust en ruimte gaat ervaren. Dit leidt in het dagelijks leven tot meer zelfvertrouwen en energie waardoor je in je persoonlijk leven of in je werk beter tot je recht komt.

Doordat je van jezelf, van je oorspronkelijke gevoel verwijdert raakt, kun je niet meer naar het verhaal van je lichaam luisteren. In de haptotherapie ontdekken we door oefeningen en aanraking (meestal op de rug) wat je lijf je te vertellen heeft over jezelf tijdens het contact met iemand anders. Daarnaast zul je merken dat respectvolle, bevestigende aanraking veilig voelt en vertrouwd. Op deze manier kan in het hier-en-nu een nieuwe positieve ervaring worden opgedaan en kunnen oude patronen worden doorbroken. Door te leren stilstaan bij je lichamelijke signalen, belevingen en emoties leer je voelen wie je bent en wat je wilt. Je merkt dat alles wat je voelt bij je hoort en dat je goed bent zoals je bent.

Openingstijden

Ma - Di, Vr
-
Wo - Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haptotherapie Doetinchem in Fazantlaan 15, Doetinchem Gelderland 7004 BM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Doetinchem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doetinchem Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doetinchem Gelderland, 7004 BM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826707]