Hardy Heren- en Dameskapsalon

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Terborgseweg 68 , 7005 BB Doetinchem, Gelderland

E-mail

Over Hardy Heren- en Dameskapsalon

Het familiebedrijf bestond op 10 juni 2016 precies 53 jaar en wordt aangestuurd door alweer de tweede generatie kappers uit de familie. Om nog meer mensen van dienst te kunnen zijn, zijn wij in 2006 onze tweede vestiging in Ulft begonnen. En in juni 2011 hebben wij onze derde vestiging geopend: Didam.

Service en aandacht voor onze klanten staan al sinds 1963 centraal bij alles wat we doen. We stellen alles in het werk om te zorgen dat u het bij ons naar uw zin heeft. En wij bij u! Want Kapsalon Hardy is al sinds jaar en dag de vertouwde huiskapper bij Verpleeghuis Den Ooiman, Zorgcentrum Schavenweide, Zorgcentrum Croonemate, Verpleeghuis Het Weerdje en Zorgcentrum De Zonnekamp. Vaste klanten die slecht ter been zijn en daardoor niet in staat zijn naar ons toe te komen, maar dit wel graag willen, halen we op en brengen we weer veilig thuis. Mocht halen en brengen ook niet meer kunnen dan helpen wij graag onze klanten, tot zover mogelijk, aan huis.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo
-
Do - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/kapsalonhardy/
Twitter: https://twitter.com/KapsalonHardy

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hardy Heren- en Dameskapsalon in Terborgseweg 68, Doetinchem Gelderland 7005 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Doetinchem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doetinchem Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doetinchem Gelderland, 7005 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824536]