Huisartspraktijk Ellis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Venkelveld 64 , 7006 TL Doetinchem, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huisartspraktijk Ellis

Regulier Huisarts te Doetinchem de Huet
Welkom op de DTG-site van huisartsenpraktijk Ellis. U kunt in mijn praktijk terecht voor alle vragen op het gebied van de reguliere huisartsenzorg. U kunt in mijn praktijk vlotte, deskundige, vriendelijke en persoonlijke medische zorg verwachten. Mijn inloopspreekuur maakt dat u altijd dezelfde dag nog terecht kunt. Afspraken kunt ook u bijna altijd voor dezelfde dag maken. Er werken geen andere artsen in mijn praktijk; u wordt, behalve tijdens mijn afwezigheid, altijd door mij zelf geholpen.
Praktische informatie over mijn praktijk vindt u op de site : www.huisartsellis.nl onder het menu huisarts> praktijkinformatie. Voor ‘Route’ en parkeren kijkt u op die site onder ‘contact’. Er is een royale, gratis parkeermogelijkheid bij mijn praktijk.
********

en

********
Antroposofisch Huisarts
Een toenemend aantal mensen ervaart heden ten dage behalve de zegeningen ook de beperkingen van de moderne, wetenschappelijke geneeskunde. Bijwerkingen en onverdraaglijkheid van de chemische middelen: reguliere medicatie lijkt soms wel erg grof geschut voor de kwalen die er zijn. Ook merken patiënten geregeld dat de artsen hun klachten niet begrijpen omdat ze niet in de hokjesgeest van de moderne geneeskunde passen. Erg vervelend om te ervaren.
Voor mensen die daar prijs op stellen bied ik derhalve als aanvulling op de reguliere huisartsenzorg ook antroposofische huisartsenzorg aan. Met ruim 25 jaar praktische ervaring met deze geneeskunde blijkt dat er tal van kwalen en ziektes toegankelijk zijn voor natuurlijke geneesmiddelen. Die geneesmiddelen zijn doorgaans van een minerale, plantaardige of dierlijke oorsprong, zijn goed verdraaglijk en hebben vrijwel geen bijwerkingen.
Uiteraard heeft ook deze benadering haar beperkingen. Het is over het algemeen geen volwaardig alternatief voor de reguliere geneeskunde al kan de antroposofische benadering in individuele situaties wel degelijk beter helpen.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Doetinchem Gelderland

Is Huisartspraktijk Ellis in Venkelveld 64, Doetinchem Gelderland 7006 TL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Doctors diensten in Doetinchem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doetinchem Doctors per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doetinchem Gelderland, 7006 TL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817546]