Grensverleggende hygiënepallet van Hulkenberg

Grensverleggende hygiënepallet van Hulkenberg van Hulkenberg bv transport- en opslagsystemen

Door: Hulkenberg bv transport- en opslagsystemen  07-04-2009

Hulkenberg bv, specialist in hoogwaardige kunststof pallets, brengt een volledig nieuw ontwikkelde hygiënepallet in het industrieformaat 1200 x 1000 mm op de markt. De recent gepatenteerde TC3 pallet is een geheel gesloten hygiëne pallet die uitblinkt in belastbaarheid en duurzaamheid.

 

Totally Closed

Met de TC pallet wordt de goederenstroom in hygiëne-omgevingen geperfectioneerd. Zwaar belastbaar, zeer hygiënisch en op unieke wijze geconstrueerd. De TC pallet is de nieuwe norm voor geheel gesloten pallets. De nieuwe en gepatenteerde lasgeometrie van het palletdek garandeert een extreme stootvastheid, een zeer lange levensduur en een hoge belastbaarheid (tot 1700 kg in palletstellingen).

Bovendek en onderdek zijn geheel glad en gesloten. Vuil, vocht en andere verontreinigingen hebben geen enkele kans. Daardoor is de pallet bovendien zeer goed te reinigen. De TC pallet wordt vervaardigd in HDPE en is leverbaar in een uitvoering met 3 of 5 sledes en met of zonder stapelrand. Optioneel is deze pallet verkrijgbaar met antislip zowel op de bovenzijde als ook op de onderzijde van het palletdek.


Contact Hulkenberg bv transport- en opslagsystemen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share