Kappersopleiding - Kapsalon Doetinchem

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr Huber Noodtstraat 43 45 , 7001 DS Doetinchem, Gelderland

E-mail

Over Kappersopleiding - Kapsalon Doetinchem

Een opleiding volgen bij kappersopleiding Doetinchem betekent dat je gemotiveerd aan de slag gaat. Het beroep kapper/kapster is veel meer dan alleen maar "mooi maken". Er wordt dan ook van je verwacht dat je op een vooral commerciële en dienstverlenende manier om kunt gaan met mensen.

De belangstelling van het kappersvak is groot, en dat zal ook zo blijven. Het is een afwisselend en zeer creatief beroep.

Wij werken alleen met ervaren docenten die hun sporen in het bedrijfsleven en in het onderwijs hebben verdiend. Zij dragen met zorg de kwaliteit en inhoud van de opleiding. Ook zorgen zij er voor dat de opleidingen zijn afgestemd op de huidige technieken en mode.

Hierdoor kan Kappersopleiding Doetinchem u samen met onze externe deskundige bieden wat nodig is voor een geslaagde start als kapper/kapster.

Openingstijden

Ma
-
Di, Do
-
Wo, Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kappersopleiding - Kapsalon Doetinchem in Dr Huber Noodtstraat 43 45, Doetinchem Gelderland 7001 DS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Doetinchem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doetinchem Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doetinchem Gelderland, 7001 DS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816982]