An de lange Toafel 16 mei Sinderen

An de lange Toafel 16 mei Sinderen van Molenaar Online

Door: Molenaar Online  05-05-2009
Trefwoorden: Eten

Richard woont op Sinderen en noemt zich een Theatermens. Hij is regisseur bij Jeugdtheater ’t Kinderspul, toneelspeler en schrijver. Werkt al de nodige jaren onder andere als grimeur bij Van de Ende Theaterproducties. Op dit moment is hij achter de schermen volop bezig voor de theaterproductie Dirty Dancing.

Theo Joosten, geboren te Babberich, is architect, voormalig bestuursvoorzitter van Inbo, maatschappelijk actief in diverse advies-en bestuursfuncties en mede initiatiefnemer van de Dutch Green Building Council. Deze stichting bevordert duurzaam bouwen breed in de bouwbranche. Integraliteit en "De zin van het geheel" staan bij hem centraal. Theo is goed op de hoogte van de actuele Cradle to Cradle filosofie. Een geheel nieuwe kijk op duurzaamheid. “Afval is voedsel” volgens de bedenkers hiervan William Mc Donough en Michael Braungart.

Bert Scheuter interviewt Richard en Theo tussen de gangen van het buffet door. Het buffet is geheel uit biologische ingrediënten samengesteld: Heerlijk en Eerlijk!

De drie gitaristen van Stringbean (finalisten Open Podium Amphion 2008) verzorgen de muziek.

De kosten voor deelname An de lange toafel zijn 28,50 euro per persoon. Dit is inclusief buffet en koffie of welkomstdrankje en exclusief overige consumpties. Reservering vooraf noodzakelijk.

Voor meer informatie en reserveringen stuur een mail naar [email protected] of bel Ger Janssen of Janine Lusink: tel 0315 617406.

Herberg ’t Hengeveld, Kasselderstraat 12, 7065 BW Sinderen.

www.herberghengeveld.nl

Trefwoorden: Eten