Zichtbaar zijn op Internet met Molenaar Online Marketing

Zichtbaar zijn op Internet met Molenaar Online Marketing van Molenaar Online

Door: Molenaar Online  08-06-2009
Trefwoorden: Online Marketing, Seo, Zoekmachinemarketing

Molenaar Online Marketing zorgt ervoor dat bedrijven via het zoekprogramma Google bovenaan komen te staan. “Google is de absolute marktleider”, weet Molenaar “95% van de zoekmachine gebruikers maakt gebruik van Google. Zeker omdat de gemiddelde consument hooguit twee resultaatpagina’s doorloopt, is het belangrijk om bovenaan te staan.”

Molenaar Online Marketing bezit de kennis om zakelijke sites op te waarderen. Dat kan enerzijds door de website zelf te optimaliseren, maar ook door via Google Adwords. Dat zijn de advertenties die op Google staan.

Olaf Molenaar “Ik help ondernemers om hun huidige website te inventarisen.

Daarna hebben ze de keus. Ik bied verschillende pakketten aan, waarbij we dagelijks de site optimaliseren voor de klant. Dat is belangrijk, want wie bovenaan komt in de resultatenlijst krijgt de meeste klanten. De investering die een bedrijf aan mij kwijt is, wordt meestal dubbel en dwars terugverdiend: direct resultaat, meer rendement, meer klanten.”

De huidige klanten van Molenaar Online Marketing zijn: Beeckestijn Business School,Gemeente Oude IJsselstreek,Bureau Kalden ,SenterNovem,Platform Innovatie in Marketing en de Rabobank Graafschap Zuid

Voor meer info of een afspraak bel:06-12964329

Trefwoorden: Online Marketing, Seo, Zoekmachinemarketing