Musicasa, praktijk voor muziektherapie

Afdrukken

Is Musicasa, praktijk voor muziektherapie incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ebro, 57 , 7007 MD Doetinchem, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Musicasa, praktijk voor muziektherapie

Muziektherapie kan bij diverse ziektebeelden een ondersteunende rol spelen dat kan leiden tot een weg naar herstel. Denk hierbij aan ziektes als Astma, Reuma, Hoge bloeddruk, Migraine, maar ook bij Vermoeidheidsklachten en Depressie. Er is veel onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van muziektherapie bij Autisme, Dementie, Ziekte van Parkinson en Afasie. De behandeling kan bijdragen aan het stimuleren van de mogelijkheden of vaardigheden die een cliënt heeft. Daarnaast wordt als doel gesteld achteruitgang tegen te gaan of het verlichten van het lijden centraal te stellen. Er wordt gewerkt aan de kwaliteit van leven. Maar ook kan door muziektherapie gewerkt worden aan de acceptatie van beperkingen en omgang met verlies.
Muziektherapie kan ook bij stervensbegeleiding een rol van betekenis spelen

Kaart

Openingstijden

Ma - Za
- , -
Zo
Gesloten

Mon-Sat 8:00-16:00

Andere diensten in de buurt van Doetinchem Gelderland

Is Musicasa, praktijk voor muziektherapie in Ebro, 57, Doetinchem Gelderland 7007 MD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer healthcare diensten in Doetinchem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Doetinchem healthcare per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Doetinchem Gelderland, 7007 MD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3833648]